Remontujemo sve tipove turbina za motore sa unutrašnjim sagorevanjem: Putnička vozila, kamione, građevinske mašine, poljoprivredne mašine, industrijske motore, brodske motore i lokomotive.

Turbo Servis je ovlašćeni serviser i distributer najvećih svetskih proizvođača turbokompresora.

 Logotipi Turbo Servis partnera

Kvalitet i nivo remonta smo podigli na najviši nivo zahvaljujući najsavremenijoj opremi i visokom nivou stručnosti zaposlenih. Sve servisne aktivnosti se obavljaju u našem matičnom servisu u Užicu dok se kroz našu prodajnu mrežu radi zamena turbina po principu staro za remontovano i staro za novo.

Turbina pre i posle Turbo Servis servisa

Profil našeg magacina je prilagođen zahtevima tržišta i poseduje veliku količinu rezervnih delova, kao i novih agregata, što nam omogućuje da vreme remonta svedemo na 3-4 sata, uz najviši nivo kvaliteta. U ponudi imamo i agregatnu zamenu, po principu staro za novo i staro za remontovano.

Turbo Servis magacin

Turbine i ostale delove iz našeg prodajno servisnog programa šaljemo brzom poštom, kurirskim službama i autobuskim linijama u sva mesta na teritoriji Srbije i zemlje u okruženju (BiH, HR, MNE, MK, SLO, AUT, CH).

Jedna od mogućnosti je dolazak sa vozilom kod nas u servis u Užice gde bi naši majstori odgovorno i stručno demontirali i po obavljemom remontu ponovo montirali turbokompresor na Vaše vozilo.

 

Svi delovi (ležajevi, karike, zaptivke) se menjaju na svakom turbokompresoru, bez obzira na oštećenje. Sve ostale komponente se proveravaju prema specifikacijama proizvođača i po potrebi menjaju novim.

Jedan od najvažnijih segmenata prilikom remonta turbokompresora je ispitivanje i kontrola. Rotor svakog turbokompresora se balansira a turbo ispituje na probnom stolu poslednje generacije koji podržava brzine rotora do 300.000 obrtaja u minuti.

Balansiranje

Posedujemo i opremu za testiranje i kalibraciju turbokompresora sa elektronskom regulacijom koja nam omogućava uspešan remont najnovije generacije turbokompresora upravljanih elektro odnosno elektro-vakuumskim ventilima.

Ispitivanje i kalibracija

 Od 2016 godine posedujemo liniju za serijski remont turbokompresora prema zahtevima OE kupaca i projektovanu po zahtevima standarada za automobilsku industiju ISO16949

Turbo Servis pogon

Galerija